Sanjing Chemgglass

Tala Fou

O le Dragon Boat Festival, lea e lauiloa foi o le Duanwu Festival, o se tausamiga masani a Saina e faamanatuina i le 5th aso o le 5th masina o le kalena masina.O nisi nei o mea taua e tatau ona iloa e uiga i lenei tausamiga:

Origins: O le Dragon Boat Festival o loʻo i ai se talafaasolopito o le sili atu i le 2,000 tausaga ma e talitonuina e faamanatu ai le tusisolo anamua o Qu Yuan.O Qu Yuan o se fatusolo lotonuu ma se faipule na malemo o ia lava i le Vaitafe o Miluo e tetee i faiga piʻopiʻo faaupufai.

Tu'uga va'a tarako: O se tasi o mata'ina o le fa'afiafiaga o tuuga va'a tarako.O tuuga nei e aofia ai 'au a foe e alo i va'a uumi ma vaapiapi teuteu pei o tarako.Ose fa'afiafiaga ma fa'atauva'a e fa'atosina uma tagata auai ma tagata matamata.

Zongzi: O le isi tu masani taua i le taimi o le Dragon Boat Festival o le taumafaina o zongzi.O le Zongzi o fasi araisa pipii ua afifi i lau ofe ma faatumu i mea eseese e pei o aano o manu, pi, po o nati.E fa'ausa pe fa'avela ma fiafia e fai ma mea'ai fa'apitoa i le fa'afiafiaga.

Faatautau i luga taga ma laau: E masani ona tautau e tagata taga felanulanuai ma fusi o laau i luga o latou faitotoa po o faamalama i le taimi o le tausamiga.E talitonuina e taofia ai agaga leaga ma aumaia ai le manuia ma le puipuiga.

Taua fa'ale-aganu'u: O le Dragon Boat Festival e le gata o se taimi e fiafia ai ma fa'afiafiaga ae o lo'o iai fo'i le taua fa'aleaganu'u.O lo'o fa'aalia ai tu ma aga fa'aSaina, fa'alauiloa le galulue fa'atasi ma le fealofani e ala i tuuga va'a tarako, ma fa'asao ai talatu'u mauoa e feso'ota'i ma le tausamiga.

Nantong Sanjing Chemglass Co., Ltd. o se gaosiga ma faioloa faʻapitoa i suʻesuʻega, atinaʻe ma le gaosiga o vailaʻau.meafaigaluega tioata. O oloa autu e aofia ai tioata tioata, solo evaporator ata tifaga, masini evaporator, masini fa'amama mole mole ala pupuumapaipa tioata vaila'au.Nantong Sanjing Chemglass Co., Ltd Ou te moomoo ia te oe se Fa'afiafiaga Va'a a Dragon! Fiafia i le fa'amanatuina o le Fa'amanatuga o le Va'a Tarako ma maua se taimi matagofie e auai ai i gaoioiga ma fiafia i le siosiomaga fa'afiafia!


Taimi meli: Iuni-21-2023